DISSÄPTE "mort per una asfixia desitjada" -C​!​07- [cassette]

by Canya! Records

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
01:57
2.
01:39

credits

released August 26, 2012

Para comprar este disco en formato físico escribir a: canyafanzine@gmail.com
--------------------------------------------------------------------
To get this record in fisic format, write to: canyafanzine@gmail.com

tags

license

Track Name: Dansa
Van segrestar l'espontaneïtat. Se'ns en va fotre, ja ho teníem tot baixat: música, prosa, teatre o art. Tot filtrat des d'allà dalt.
La dansa és el riure estès al cos: surt des de dins sense raons. El somriure és sols ja un gest que sap fingir el més pervers.
No vull ser lliure per (poder) anar a comprar, vull alliberar-me d'haver-hi d'anar. Tot el que vull no val o és barat, entenem l'èxit com no treballar.
Divertir-se, anar-se formant, desenvolupar-se i poder descansar. Sols la negació, ni hi veig l'oci ni res del que busco al teu puto negoci.
Van segrestar l'espontaneïtat. Se'ns en va fotre, ja ho teníem tot baixat. Tot el que vull no val o és barat. Entenem l'èxit com no treballar.
Track Name: Cop de Sort
Associar el crim i el delicte sols als qui son allà baix o lligar el puto concepte als qui trenquem la pau l'1 de Maig. Fent-ho allunyes del fenomen als qui son allà dalt,
als banquers i als polítics que són els qui ens fan mal.
Condemnem a tots els qui, pel fet de les (seves) oportunitats ho fan de forma manifesta, a petita escala, i amb les pròpies mans; mentre premiem i seguim encoratjant amb l'èxit social als lladres de coll blanc.
Cop de sort? Mort a cops!